• Propietats en venta i lloguer d’Agents Immobiliaris oficials a la província de Girona

Compare Listings

Encara no hi ha cap immoble publicat a aquesta població. Ets Agent immobiliari? Registra't i publica les teves propietats sense cap cost. Només per a Agents Immobiliaris oficials de la província de Girona.


Llançà és una petita vila pesquera del Mediterrani, situada en un entorn privilegat de mar i muntanya, protegida per dos espais naturals, el Parc de Cap de Creus i el de l’Albera. Ofereix plages, petites cales, patrimoni cultural i una molt bona oferta gastronòmica, així com tranquil·litat per gaudir d’una bona estada.

Llançà consta de dues zones ben diferenciades, cosa que encara la fa més atractiva. La vila, on hi ha el nucli antic, amb botigues, carrers peculiars i la plaça Major amb l’arbre de la Llibertat, molt agradable per passejar, i el Port, on hi ha la platja del Port, el Passeig Marítim, el Port Nàutic i Pesquer i diferents restaurants per degustar la nostra cuina. A l’estiu, és típica la festa de la Mare de Déu del Carme, amb activitats per a joves i grans, i molt coneguda pels balls que s’hi fan i pel gran castell de focs, que clou la festa. Tot plegat fa que Llançà sigui un marc incomparable per viure i passar unes vacances agradables.

Benvinguts a Llançà, alba de la Costa Brava.